,

Cele 11 loțiuni ideale pentru calmarea disconfortului din 2024, conform specialiștilor în managementul durerii

Am întrebat experții în gestionarea durerii cu privire la cele mai bune loțiuni topice pentru ameliorarea disconfortului, ce să căutam, ce să prevenim și care sunt cele mai eficiente de pe piață în prezent.

Discomforturile și încordările musculare vă pot împiedica activitățile zilnice și pot afecta substanțial rutina de antrenament. Din fericire, există o alternativă cu acțiune rapidă pentru ameliorarea durerii în țesutul muscular: anestezicele topice. Analgezicele topice, și mai frecvent cunoscute sub numele de creme pentru atenuarea disconfortului, pot ameliora rapid durerea — chiar dacă pentru moment — și vă pot readuce pe picioare și să apreciați din nou viața. Aceste analgezice eficiente sunt grozave atât pentru ameliorarea durerii acute, cât și pentru dureri persistente și pentru muncă, prin absorbția rapidă în pielea unde există durerea pentru a furniza o ușurare imediată a mușchilor și a presiunilor dureroase. Cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea disconfortului au fost disponibile în diferite consistențe– creme, geluri, roll-on-uri și masaje– și funcționează în diferite metode, cum ar fi crearea unei experiențe amorțitoare de aer condiționat sau senzație de încălzire liniștitoare sau pur și simplu furnizarea directă a ingredientelor antiinflamatoare. acolo unde este necesar, fără senzațiile de răcire sau încălzire.Acolo https://crema-articulara.com/ Din articolul nostru

Eficiența acestor creme poate diferi substanțial în funcție de duritatea chimică, locație și tipul de disconfort. Pentru a înțelege mult mai bine ce să căutați în loțiunile de ameliorare a durerii de top, ne-am consultat cu un grup de experți în administrarea disconfortului pentru a afla ce componente cheie să căutați, dacă cremele de răcire sau de încălzire sunt mult mai bune și dacă există ingrediente, produse. sau mărci de care să nu stea departe. Am luat feedback-ul experților și am examinat mai mult de 30 de analgezice topice și am evaluat fiecare produs în funcție de costuri, ingrediente energetice, experiența experienței cu aer condiționat sau încălzire, valoarea generală, satisfacția consumatorului, istoricul mărcii și confortul utilizării.

După analize riguroase, am stabilit 11 dintre cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Dar înainte de a începe, dorim să menționăm că acestea sunt soluții momentane ale durerii și durerii și nu rezolvă cauza principală a durerii persistente sau a disconfortului sever. Dacă durerea persistă, consultați medicul pentru îndrumări cu privire la gestionarea resursei.

Iată cele mai bune loțiuni pentru calmarea durerii din 2024 conform experților în administrarea disconfortului

Gel de atenuare a disconfortului Biofreeze Expert Strength

Loțiune generală ideală pentru atenuarea disconfortului

Cost: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente truc: 5% mentol|Răcire, încălzire, neutru: aer condiționat|Parfum: mentol care se estompează rapid la un miros neutru

Gelul Biofreeze Specialist pentru atenuarea durerii este cea mai eficientă loțiune generală de atenuare a durerii în țesutul muscular, ca urmare a formulei sale cu acțiune rapidă și durabilă. Mentolul și camforul său răcoritor ameliorează instantaneu prin împiedicarea semnalelor de durere ale organismului, făcându-l o selecție optimă pentru a minimiza rapid durerea și durerea țesutului muscular.

Un atribut benefic al Biofreeze este adăugarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Consumatorii apreciază eficiența gelului, simplitatea utilizării și senzația de încălzire. După cum a reținut un recenzent, „[Este] simplu de utilizat și funcționează rapid. Funcționează absolut grozav pentru durerile inferioare de spate.” Un alt client l-a recomandat pentru articulațiile dureroase și pentru masa musculară, lăudându-i mirosul minim, plăcut și impactul durabil.

Tiger Balm Ultra Stamina Discomfort Soothing Unguent

Cea mai bună cremă pentru ameliorarea durerii la prețuri accesibile

Cost: 6,88 USD|Componente cheie: 11% Camfor, mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: Aer condiționat|Parfum: solid, parfum deosebit de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Strength Discomfort Easing Unguent este o alegere remarcabilă pentru cea mai bună loțiune pentru ameliorarea disconfortului din masa musculară, accesibilă pentru buget, deoarece un procent este foarte mare, iar la sub 7 USD un borcan, aceasta este o frecare eficientă și rezistentă care va» nu sparge banca. Oferind un impact imediat de răcire și rezistând experienței de încălzire, componentele active ale Balsamului de Tigre, camforul și mentolul, funcționează ca contra-iritante, atrăgându-vă eficient de la disconfort și oferind o atenuare rapidă.

O caracteristică notabilă a Tiger Balm este rezultatul durabil. „La 11%, acești contra-iritanți creează o inflamație relaxantă a suprafeței la locul aplicării, care este suficient de puternică pentru a perturba semnalele de durere de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă terminați sarcinile de zi cu zi cu mai puțină durere”, spune Matthew Cavanaugh, medic chiropractic. la Cavanaugh Chiropractic Care Facility. Cu toate acestea, aroma sa solidă și potențialul de a păta hainele ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Clienții apreciază atenuarea disconfortului, performanța și valoarea. Ei discută că ameliorează durerile musculare și funcționează extrem de bine. O evaluare a clientului a aplaudat ameliorarea rapidă, „În 20 de minute, am uitat că durerea exista de la început”. Un alt client a fost mulțumit de mărimea pentru preț, afirmând: „Puțin merge mult. Am primit două pentru că nu îmi venea să cred costul.”

DoTerra Deep Blue Scrub

Cea mai bună cremă răcoritoare pentru atenuarea disconfortului

Cost: 28,49 USD pentru 4 oz.|Componente truc: Wintergreen, camfor, mentă, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri esențiale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcire la început, după acea încălzire|Parfum: Parfum solid, persistent

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună loțiune de răcire pentru ameliorarea durerii în masă musculară, datorită faptului că amestecul său unic de uleiuri importante oferă o experiență naturală de aer condiționat și încălzire pentru o atenuare rapidă și reconfortantă. Experiența de acțiune dublă este eficientă în mod special pentru calmarea mușchilor și articulațiilor dureroase, folosind știința contra-iritației pentru a distrage semnalele de durere.

Caracteristica de ademenire a Deep Blue Rub este amestecul său de eliminări naturale de plante și diverse alte ingrediente active puternice. De exemplu, uleiul de iarnă conține un compus similar cu aspirina, cunoscut și sub numele de acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele în locuri incomode poate ajuta la reducerea senzației. De asemenea, camforul este absorbit în mod convenabil chiar în piele și stimulează terminațiile nervoase conștient de frig, ceea ce provoacă o senzație de răcoare, ameliorând disconfortul. Acești compuși organici oferă o senzație liniștitoare zonelor cu probleme vizate, trimițând alinare acolo unde este cel mai necesar.

Clienții i-au aplaudat textura, performanța, calitatea superioară și ameliorarea disconfortului. Ei menționează efectul său de simțire bine, că permite mișcarea cu durere minimă și că funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate cu privire la miros și valoare.

Cele 11 loțiuni ideale pentru calmarea disconfortului din 2024, conform specialiștilor în managementul durerii

Loțiune de încălzire pentru casă pentru rezistență optimă Rud A535

Cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru atenuarea disconfortului

Preț: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Ingrediente active cheie: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Aer condiționat, încălzire, neutru: încălzire|Parfum: miros ușor, care nu atenuează mentol

Scrub A535 Crema caldă pentru țesuturi musculare și articulații acoperă lista noastră ca fiind cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru atenuarea durerii musculare, datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Ingredientele sale active, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare imediată la intrarea în contact pentru a ameliora rapid durerea și disconfortul din masa musculară.

Ceea ce atrage atenția despre Rub A535 este că formula sa conține 100% și mai multe ingrediente active pentru ameliorarea durerii decât cremele normale pentru rezistență, ceea ce o face o alegere eficientă pentru cei cu disconfort muscular și articular extrem.

În ciuda rezistenței sale, loțiunea are un parfum moderat și nu este copleșitor, ceea ce o face o opțiune grozavă pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită să rețineți că loțiunea se poate simți oarecum lipicioasă după aplicare, iar unele persoane pot simți că experiența de încălzire este la fel de extremă.

Loțiune Icy Hot PRO pentru atenuarea disconfortului

Cea mai bună loțiune pentru atenuarea durerii, fără mizerie

Cost: 15 USD|Ingrediente cheie: 16% mentol, 11% camfor|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcire|Aroma: mentă

Dacă favoriți o cremă pentru ameliorarea disconfortului cu rezistență maximă, dar nu vă place depozitul lăsat în mod obișnuit, gândiți-vă la Icy Hot’s Pro Cream. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se etalează printre cele mai importante componente energetice oferite fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este dotat cu 54 de noduri individuale pentru a oferi o senzație de răcoare exact acolo unde aveți nevoie, fără a vă pune pe mâini niciun tip de articol. Și mai bine, loțiunea se absoarbe rapid și nu este grasă.

Un aspect negativ este aroma; Din cauza concentrației mari de mentol, nasul și ochii tăi pot experimenta o oarecare iritare atunci când te raportezi la zone mai mari. Pentru a evita acest lucru, aplicați într-un loc bine ventilat, departe de copiii mici și animalele de companie ale familiei.

Written by Jorje

Soy fundador de CeroTACC, un mundo #singluten que abrió sus puertas en el 2010 para construir un punto de encuentro para todos los celíacos de habla hispana. Pueden escribirme a [email protected]